Hos oss skal det være enkelt og greit å handle over nett. Derfor gir vi:
  • Alltid Fri Frakt på ordre over 1500 NOK*
  • Fri Retur* med 'Standard Levering' 
  • Alltid åpent** kjøp innen 14 dager.

*Gratis retur kun ved bruk av returseddel du mottok ved levering. Vi refunderer ikke utlegg for andre returkostnader og vi godtar ikke retur med postoppkrav. Mrk. Fri Retur gjelder kun innlands Norge - ikke Utland.

**Viktig! Returer må pakkes forsvarlig inn, være plettfri og i ubrukt tilstand som ved mottagelse. Intimplagg som Strømper og Panties tas ikke i retur! 

Pakk klærne inn i samme emballasje som du mottok dem i. Klærne må være ubrukt og i samme stand som når du mottok dem med emballasje og tags. Bruk returseddelen du mottok i pakken ved levering. Husk å fjerne den "gamle" fraktseddelen først eller dekk over med den nye.

 

Ordre under 1500 NOK belastes med porto og valgfrie alternativer ved utsjekking:

  • ‘Pakke til Hentested’ – Postkontor eller Post i Butikk: NOK 149,-

'Standardlevering': ‘Pakke i Postkasse’ NOK 79,- er standard for de fleste pakker under maks 5 kg og 90 cm (Lengde + Bredde + Tykkelse). Slik får du enkelt og raskt levert pakken rett hjem i egen postkasse. VIKTIG! Pass på at din postkasse har lås - hverken vi eller posten står ansvarlig for pakken etter at den er bekreftet levert i din postkasse.

‘Pakke til Hentested’ benyttes på større pakker av høyere verdi: NOK 149,-

***Frakt Utland: 'Bring Pickup Parcel' NOK 450,- belastes ordre under NOK1500.

 

  • 'Pakke i Postkasse': Sendes som vanlig brevpost og leveres direkte i postkassen med varslling via SMS eller e-post. Leveringstid er 2-3 virkedager*. Man får melding om at pakken er på vei, og kan spores underveis. Hvis pakken ikke får plass i postkassen varsles man via SMS eller e-post om at pakken kan hentes på Postkontoret eller Post i Butikk. Her kan man mot et pristillegg på 25 NOK også velge at sendingen leveres i en ‘Pose på Døren’ i stedet for at den sendes til hentested for utlevering. VIKTIG! Pass på at din postkasse har lås - hverken vi eller posten står ansvarlig for pakken etter at den er bekreftet levert i din postkasse. Mer info her: Levering hjem med Posten alle hverdager

* Fra 1.1.2022 blir det 1-2 dager lenger leveringstid til Nord-Norge, Svalbard, Bjørnøya eller Jan Mayen.

 

  • ‘Pakke til Hentested’: Sporet sending med Posten med utlevering på Postkontor eller Post i Butikk: Man varsles per e-post og sms så snart pakken er på vei til levering og siden klar for henting. Husk å ta med sporingnummeret for å hente ut pakken.