Prøv plaggene i 14 dager, er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.

Forøvrig er det angrerett i henhold til angrerettloven, og et ønske om å benytte seg av denne meddeles Vera & Wiliam innen 14 dager fra mottak av varer. I fristen inkluderes alle kalenderdager. Dersom fristen ender på en lørdag, helligdag eller høytidsdag forlenges fristen til nærmeste virkedag.

***NB! Det er IKKE innbytte eller retur på intimprodukter (underbukser, strømper og sokker.) Er du usikker på størrelse før et kjøp, ta heller kontakt med oss eller gjør kjøpet gjennom en av våre forhandlere.

 

BYTTE

Ønsker du å bytte til en annen størrelse eller farge? Dette gjør vi til samme pris som opprinnelig bestilling slik at det ikke blir noe nytt betalingsdokument. Ønskes varen byttes til en annen vare og pris kan vi sende betalingsanmodning på mellomlegg over Vipps. Om ønsket vare, størrelse eller farge ikke er tilgjengelig blir du refundert for returnert vare om ikke annet er spesifisert i kommentarfeltet på angrerettskjemaet. 

Send oss en mail om at du ønsker å bytte, på shop@verawilliam.com


BYTTE ELLER RETUR I BUTIKK

Du kan forsøke å bytte produktet hos en av våre forhandler så fremt de fører samme produkt og det ikke er et intim-produkt. Her finner du oversikt over våre Forhandlere - eller oss: shop@verawilliam.com tlf: 92 20 21 82.

 

RETUR

Angrer du på kjøpet? Send oss en mail om at du ønsker å returnere, på shop@verawilliam.no og oppgi ordrenr.

Deretter pakker du klærne inn i samme emballasje som du mottok dem i. Klærne må være ubrukt og i samme stand som når du mottok dem med emballasje og tags. Bruk returseddelen du mottok i pakken ved levering. Husk å fjerne den "gamle" fraktseddelen først eller dekk over med den nye.

Retur er gratis hos oss på kjøp over NOK 1500,-, og KUN ved bruk av returseddel du mottok ved levering. Vi refunderer ikke utlegg for andre returkostnader og vi godtar ikke retur med postoppkrav.

Mrk. Fri Retur gjelder kun innen Norge - Ikke Utland.

Meld fra og postlegg innen 14 dager etter at du meldte fra at du mottok produktet.

OBS! Du er selv ansvarlig for trygg retur. Pakk varen godt, og ta vare på kvittering for returen som du mottar på postkontoret.

Behandling av din retur tar vanligvis 7-10 arbeidsdager (Man-Fre). Du vil motta en bekreftelse på mail med informasjon om tilbakebetaling så snart returen er mottatt og ferdigbehandlet hos oss.

Velger du å bli refundert for din retur vil vi tilbakebetale penger til betalingsmetoden valgt ved bestilling. Tiden for tilbakebetaling vil avhenge av metode: for kortbetaling er det normalt 3-5 virkedager og for Vipps er det normalt 3-5 virkedager. Merk at tiden gjelder fra returen har blitt behandlet, og kan variere fra bank til bank.

 

ANGRERETT: 

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp på verawilliam.com. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir selger beskjed om at du vil benytte angreretten. Kontakt oss i forkant på e-post:  shop@verawilliam.no.

Mer info her: Angrerett

Nøl ikke med å ta kontakt med oss dersom du lurer på noe:  post@verawilliam.no