RETUR

Angrer du på kjøpet? Send oss en mail om at du ønsker å returnere, på shop@verawilliam.no og oppgi ordrenr.

Deretter pakker du klærne inn i samme emballasje som du mottok dem i. Klærne må være ubrukt og i samme stand som når du mottok dem med emballasje og tags. Bruk returseddelen du mottok i pakken ved levering. Husk å fjerne den "gamle" fraktseddelen først eller dekk over med den nye.

Retur er alltid gratis hos oss, dog KUN ved bruk av returseddel du mottok ved levering. Vi refunderer ikke utlegg for andre returkostnader og vi godtar ikke retur med postoppkrav.

Mrk. Fri Retur gjelder kun innen Norge - Ikke Utland.

Meld fra og postlegg innen 14 dager etter at du meldte fra at du mottok produktet.

OBS! Du er selv ansvarlig for trygg retur. Pakk varen godt, og ta vare på kvittering for returen som du mottar på postkontoret.

Behandling av din retur tar vanligvis 7-10 arbeidsdager (Man-Fre). Du vil motta en bekreftelse på mail med informasjon om tilbakebetaling så snart returen er mottatt og ferdigbehandlet hos oss.

Velger du å bli refundert for din retur vil vi tilbakebetale penger til betalingsmetoden valgt ved bestilling. Tiden for tilbakebetaling vil avhenge av metode: for kortbetaling er det normalt 3-5 virkedager og for Vipps er det normalt 3-5 virkedager. Merk at tiden gjelder fra returen har blitt behandlet, og kan variere fra bank til bank.

ANGRERETT: 

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp på verawilliam.com. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir selger beskjed om at du vil benytte angreretten. Kontakt oss i forkant på e-post:  shop@verawilliam.no.

Angrerettskjema

 

BYTTE

Ønsker du å bytte til en annen størrelse eller farge? Dette gjør vi til samme pris som opprinnelig bestilling slik at det ikke blir noe nytt betalingsdokument. Ønskes varen byttes til en annen vare og pris kan vi sende betalingsanmodning på mellomlegg over Vipps. Om ønsket vare, størrelse eller farge ikke er tilgjengelig blir du refundert for returnert vare om ikke annet er spesifisert i kommentarfeltet på angrerettskjemaet. 

Send oss en mail om at du ønsker å bytte, på shop@verawilliam.com

 

BYTTE ELLER RETUR I BUTIKK

Du kan gjerne bytte produkter i butikken. Kontakt butikken i forkant av bytte enten på mail: shop@verawilliam.com eller på tlf: 92 85 37 62.

 

Nøl ikke med å ta kontakt med oss dersom du lurer på noe:  post@verawilliam.com