Hos oss skal det være enkelt og greit å handle over nett. Derfor gir vi:
  • Alltid fri frakt tur/retur med 'Standard Levering' på ordre over 800 NOK
  • Alltid åpent* kjøp innen 14 dager

*Viktig! Returer må pakkes forsvarlig inn, være plettfri og i ubrukt tilstand som ved mottagelse. Intimplagg som Strømper og Panties tas ikke i retur! 

 

Ordre under 800 NOK belastes med porto og valgfrie alternativer ved utsjekking:

  • ‘Pakke til Hentested’ – Postkontor eller Post i Butikk: NOK 149,-

 

‘Pakke i Postkasse’* NOK 49,- er 'Standardlevering' for de fleste pakker under maks 5 kg og 90 cm (Lengde + Bredde + Tykkelse).

‘Pakke til Hentested’ benyttes på større pakker av høyere verdi.

 

  • 'Pakke i Postkasse': Sendes som vanlig brevpost og leveres direkte i postkassen med varslling via SMS eller e-post. Leveringstid er 2-3 virkedager*. Man får melding om at pakken er på vei, og kan spores underveis. Hvis pakken ikke får plass i postkassen varsles man via SMS eller e-post om at pakken kan hentes på Postkontoret eller Post i Butikk. Her kan man mot et pristillegg på 25 NOK også velge at sendingen leveres i en ‘Pose på Døren’ i stedet for at den sendes til hentested for utlevering.

* Fra 1.1.2022 blir det 1-2 dager lenger leveringstid til Nord-Norge, Svalbard, Bjørnøya eller Jan Mayen.

 

  • ‘Pakke til Hentested’: Sporet sending med Posten med utlevering på Postkontor eller Post i Butikk: Man varsles per e-post og sms så snart pakken er på vei til levering og siden klar for henting. Husk å ta med sporingnummeret for å hente ut pakken.

Mer om leveringsalternativer her.